Thursday, February 1, 2018

Sodoma Gomora – "Na Konci Tunelu je Tma" Limited Edition "Sonic Green" cassette out now on Placenta Recordings!!! Pre-Order NOW!!!

Sodoma Gomora – "Na Konci Tunelu je Tma" Limited Edition "Sonic Green" cassette out now on Placenta Recordings!!!





Re-issued in 2018 by Jay Watson/Placenta Recordings on limited edition cassette. We only have 50 available to the public...Once they are gone, good luck finding one!!! True die-hard collectors of Horrorcore only!!!

Horrorcore duo Řezník & Desade aka Sodoma Gomora bring Czech Republic's dark secrets to the forefront, responsible for some of the most evil music to date out of eastern Europe..."Na Konci Tunelu je Tma" features special guest appearances from Detroit, Michigan Horrorcore legends King Gordy (Shady Records), Bizarre (from Eminem's group D-12) plus the infamous Australian Gore Rap kingpins Butchers Harem!!! Originally released in 2010, re-issued in 2018 on limited edition collector's cassette tapes via Placenta Recordings!

Rok vydání: 22.07.2010 

Po vydání alba Caviar Bukkake Fetus Exitus soustředil Řezník veškerý síly na připravování nový desky Sodomy Gomory. Tentokrát šlo už o velkou věc – studio, známý jména na hostovačkách, krutý beaty a touha posunout dosavadní tvorbu zase o kousek dál. 

Album se nahrávalo více než půl roku ve studiu Urban Traffic a stálo všechny přítomný hodně sil. Ale výsledek stojí za to. Téměř 70 minut krutejch rapů rozdělenejch do 19 tracků. Na beatech se podíleli převážně Czmelak (z Terror Crew) a Doyem (z MW), po jednom beatu přispěli i DaFlair a Chorche. S hostovačkama se tentokrát roztrhl Řezníkův pytel, a tak tu můžeme samozřejmě kromě parťáka DeSada najít Bizarra z D12, King Gordyho, Dyad Souls, Butchers Harem, Masový Wrazi, Hrobku s Pitvou a Dr. Kremátora. 

Už při dokončování týhle desky začal Řezník chystat podklady na další solo desku, která už se brzo ozve. 

01. Nemůžu žrát tvý sraní (Intro) 
02. Hovnama Zalitý 
03. Na konci tunelu je tma 
04. Náš rap jede celej svět 
05. Cold Hearted (feat. King Gordy) 
06. Nechci Dítě 
07. Pervers Peppé 
08. The Great Olympic Massacre (feat. Dyad Souls) 
09. Weird in Bed (feat. Bizarre of D-12) 
10. Peepshow 
11. Parlamentní Jatka (feat. Dr.Kremátor, HaP) 
12. Famfárie 
13. Nasledovníci Kultu 
14. Antibible (feat. Masový Wrazi) 
15. Pornokrál 
16. Školní Masakry 
17. Splatter Rape! (feat. Butchers Harem) 
18. Laboratoře 
19. Tma + Pitomá Holka 

Řezník započal svojí rapovou kariéru v roce 2002, přičemž svoje současný jméno přijal v roce 2005, kdy vylezl na svět se svojí prvotinou – Penetrační Chtíč, který si však i přes negativní ohlasy našlo pár příznivců a hlavně poprvé český scéně představilo pojem horrorcore – specifický hudební žánr plný těch nejtemnějších témat okořeněných černým humorem. V současné době má na kontě celkem 12 alb (včetně 4 desek Sodomy Gomory), přes 2 desítky videoklipů a nespočet odehraných živých koncertů (např. předskakování před jmény jako Tech N9ne, Necro, Ill Bill, Jedi Mind Tricks, Madchild, atd.). 

released February 1, 2018 

Řezník / Sodoma Gomora: 

Booking: reznik@znk.cz 


King Gordy: 


Bizarre: 


Butchers Harem: 


Placenta Recordings: 

Cassette art format/back cover design by Jay Watson 2018. 

DEMO SUBMISSIONS/INQUIRIES: placentarecordings@gmail.com 


Placenta Recordings 
P.O. Box 32161 
Detroit, MI 
48232 
USA 

All rights reserved.

TAGS:

#avantgarde #butchersharem #cassette #czechrepublic #deathmetal #experimental #goregrind #grindcore #horrorcore #kinggordy #noise #prague #psychedelic #rap #reznik #Detroit #Michigan #Australia #PlacentaRecordings #cassettes #tapes #limitededition #collectorsitem #rare #audio #SodomaGomora

No comments:

Post a Comment